Ingoskuriniai.lt pradžių pradžia

Ingoskuriniai.lt pradžių pradžia 


Sveiki, Esu Inga - dviejų vaikų mama. Kaip ir kiekviena mama viską darau, kad tik vaikams suteikčiau pilnatvę mokytis, lavintis. Kuriu gimtadienių vakarėlius, maketuoju atvirukus ir kvietimus, sudėlioju sveikinimus. Rodos šventė trumpa, bet darbo ir pastangų įdėta daug. Tačiau tai ką darau, man labai patinka. Ne veltui esu iš prigimties pedagogė/edukologė - kiekviename daikčiuke, kiekvienoje veikloje pastebinti grožį ir  jį išryškinanti, perteikianti per dainą ar edukacinę veiklą.
Vedant dienos užsiėmimus, edukacines veiklas ankstyvojo muzikinio ugdymo pažinimui, supratau, kad ugdau ne tik mažylius, bet ir su jais atvykusias mamas. Mama - juk visako pavyzdys vaikui. Todėl stengiuosi visapusiškai kūrybinga pati būti savo vaikams ir perteikti veiklų sklaidas ir paslaugas "jaunoms" mamytėms. Viena iš veiklų Dainospasaka labai patinka tiek patiems mažiausiems, tiek ūgtelėjusiems mažyliams, kuriems pagrindiniai veikėjai - pliušiniai žaislai, perteikia visas gyvenimiškas istorijas.
Sukūrusi per 100 vaikiškų dainelių, nutariau savo kūrinius pateikti vaikus auginančiai, mokančiai, ugdančiai auditorijai. Sėkmės dainuojant, edukuojant, ar vakarais sekant pasakas su Ingoskuriniai.lt
Tinklaraščio autorė.

Komentarai